Сесія міськради. Арешт рахунків за борги. Допомога погорільцям

10 сер. 19:00


Сьогодні у випуску:

Позачергова сесія запорізької міської ради відбулася сьогодні. Скликав її запорізький міський голова Володимир Буряк з метою виділення коштів для відшкодування втрат мешканцям багатоповерхівки по вулиці Сержанта Медведєва 7, де сталася пожежа. Чи впливає на економічне життя міста те, що депутати не приходили на планові сесії — розкаже у студії соціолог Олександр Зубченко.

У боржників за комунальні послуги, штрафи за порушення ПДР, з виплат аліментів та заробітної плати відтепер автоматизовано арештовуватимуть кошти на банківських рахунках. Як діятиме ця процедура розкажуть ТЕТЯНА ВИЗВІЛКО - НАЧАЛЬНИЦЯ УПРАВЛІННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ПІВДЕННО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. ДНІПРО) та СЕРГІЙ ПАНЦАКОВ - НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ У ДОНЕЦЬКІЙ ТА ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТЯХ

Дивіться у випуску новин:

5 мільйонів гривень на капітальний ремонт будинку на вул. Сержанта Медведєва, 7 де в ніч на 3 серпня сталася пожежа, виділили депутати з міського бюджету під час сьогоднішнього засідання позачергової сесії.

Затоплена квартира та частина зіпсованих меблів - такі наслідки пожежі, що сталася в ніч на 3 серпня на вулиці Сержанта Медведєва, 7, в одній із квартир на 4-му поверсі, де мешкає родина Мироненків.

Власниці нелегального приватного дитсадка Ірині Сухановій, де понад року тому померла дитина, сьогодні подовжили запобіжний захід на 60 діб тримання під вартою.

Історії 14-ти жінок з різних міст України, які зазнали сексуальних домагань у громадських місцях, представлені у світлинах київського фотохудожника Валентина Кузана.

Інші випуски
Більше відео