Діти зі СМА. Врожай винограду. Центр вакцинації.

12 сер. 19:00


Сьогодні у випуску: 

СЕРПЕНЬ — МІСЯЦЬ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ ПРО  спінально-м’язову атрофію. В запорізькій області проживає дві родини, де виховують дітей з цим діагнозом. чи є лікування від СМА ми сьогодні поговоримо з гостями в студії - В’ЯЧЕСЛАВ КАПУСТА — ЗАВІДУВАЧ ВІДДІЛЕННЯ АНЕСТЕЗІОЛОГІЇ ТА ІНТЕНСИВНОЇ ТЕРАПІЇ ТА ХРОНІЧНОГО ДІАЛІЗУ ЗАПОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ ЛІКАРНІ №5 та ОЛЬГА КОЗЛОВА - КАНДИДАТКА МЕДИЧНИХ НАУК, ЛІКАРКА ВИЩОЇ КАТЕГОРІЇ, ДИТЯЧИЙ НЕВРОЛОГ.

Через тиждень- другий можна буде збирати врожай винограду, про це розказав виноградар Станіслав Глущенко. Запорізька область входить до числа регіонів, які постачають виноград на вітчизняні ринки, зазначає чоловік. Чи будуть збитки у виноградорів через зливи — поговоримо у студії.

Дивіться у випуску новин:  

У Запорізькій області проживає дві родини, які виховують дітей з рідкісним генетичним захворюванням — спінально-м’язовою атрофією. Чи отримують допомогу від держави — у сюжеті.

У Запоріжжі закрився пункт масової вакцинації, котрий працював по вулиці Патріотичній у будівлі обласного центру молоді. 

120 партій баштанних культур: кавунів та динь протягом червня та липня цьогоріч було вилучено із продажу на Критому ринку Запоріжжя  через перевищення в них вмісту нітратів.  

Інші випуски
Більше відео