Вакцинація освітян. Спортивний майданчик. Пенсія бійцям

16 сер. 19:00


Сьогодні у випуску:

У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки робота закладів освіти офлайн буде можлива лише за умови вакцинованого персоналу від Ковід-19 на рівні 80%. Які сценарії розглядають в регіонах, і чи обов’язкове вакцинування для освітян — у студії розкаже Олена Сороченко, заступниця директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Реконструкцію комплексного спортивного ядра “Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії”, який включено у проєкт будівництва автотранспортної магістралі через річку Дніпро у Запоріжжі заплановано до 24 серпня. Детальніше розповість Елліна Позднякова-Кирбят’єва — проректорка з навчальної роботи Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії.

Дивіться у випуску новин:

Під час військової служби переривався пенсійний стаж у двох запорізьких ветеранів Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил.

Велопробіг «спортивні та незалежні» присвячений 30-річниці Незалежності України відбувся у Запоріжжі.

Козацьке коло — майданчик для проведення громадських заходів на території Національного заповідника “Хортиця” відкрили цих вихідних.

Освітній кінокурс Вертикаль стартував сьогодні у кінотеатрі імені Довженко.

Інші випуски
Більше відео