Звернення працівників “швидкої”. Обшуки у Запорізькій міськраді. Запоріжці на Паралімпіаді-2020. Сьогодні. Головне | 20.08.2021р.

20 сер. 19:00


Сьогодні у випуску:

Запорізькі лікарі швидкої медичної допомоги вчора, 19 серпня,  оприлюднили у соцмережах звернення до Президента України із проханням підвищити зарплатню. - сьогодні у студії говоримо про вимоги медиків та від кого залежить їхнє виконання, послухаємо коментарі анатолія сидоренка, голови незалежної профспілки працівників швидкої медичної допомоги та медицини катастроф, КостянтинаМалашенка, директора обласного Центру швидкої медичної допомоги медицини катастроф та Наталії Шуліки, начальниці управління у Запорізькій області східного МРДНСЗУ.

Паралімпіада-2020: запорізькі спортсмени та тренери на зв`язку із журналістами Суспільного! Від 24 серпня до 5 вересня триватиме Паралімпіада-2020 у Токіо. На змаганнях Запорізьку область представлятимуть 11 спортсменів та один спортсмен-лідер. Також у студії говоримо із Андрієм Барабановим, керівником регіонального Центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

Дивіться у випуску новин:

  • 5 людей загинуло в наслідок ДТП на автошляху «Харків-Сімферополь»

  • Тиск, шантаж та розхитування ситуації у місті – так прокоментував обшуки у міській раді, що відбулися вчора 19 серпня, міський голова Запоріжжя Володимир Буряк

 

  • На території Запорізької області виявлені осередки Американського білого метелика.

     

  • Єдине в Україні сховищедля зберігання відпрацьованого ядерного палива, котре розташоване на території Запорізької атомної електростанції, заповнене на 44 відсотки. Подробиці — у репортажі журналістів Суспільного.

  • 80% закладів середньої освіти області перевірили спеціалісти Держпродспоживслужби. Ревізія щодо готовності до нового навчального року відбулася у 1132 установах.

Інші випуски
Більше відео