Лікарня в Енергодарі. Спортивні секції. Смерть дитини

26 сер. 19:00


Сьогодні у випуску:

Журналісти Суспільного продовжують стежити за ситуацією, за роботою “Спеціалізованої медико-санітарної частини” в Енергодарі, оскільки там спочатку літа працівники відділення гемодіалізу скаржилися на тиск та залякування з боку керівництва закладу, а також на відсутність витратних матеріалів і медикаментів та недоплату й затримку зарплатні медперсоналу. Що на зараз — далі в студії.

З першого вересня спортивні секції та гуртки починають приймати дітей на заняття. Для цього потрібна відповідна медична довідка. Про це йдеться на сайті Запорізької міської ради. Які існують обмеження для занять спортом — у студії розкаже Владислав Ковпак — заступник начальника управління молоді, фізичної культури і спорту облдержадміністрації.

Дивіться у випуску новин:

12-річний хлопець, якого 23 серпня із медзакладу Генічеська перевезли до Запоріжжя сьогодні помер в обласній клінічній дитячій лікарні.

Напередодні судового засідання адвоката Ірини Суханової Павла Буділка побили.

Судове засідання щодо справи Ірини Суханової, яка обвинувачується в умисному вбивстві дитини, відбулося сьогодні в Шевченківському районному суді.

Двоє людей загинуло внаслідок ДТП, що сталася поблизу села Шелюги на автошляху Якимівка-Кирилівка.

Від завтра у Запоріжжі стартує триденний фестиваль національних воїнських та традиційних культур «Запорозький Спас».

Інші випуски
Більше відео