Підсумковий випуск новин | 31.08.2021

31 сер. 19:46


Із заявами до поліції протягом 2 років звернулися 72 запоріжці — клієнти ювелірної корпорації “Демос”, які вклали до неї гроші або цінності, але не отримують визначених відсотків, розповів сьогодні журналістам Суспільного Запоріжжя адвокат потерпілих Станіслав Гришин. За його словами, правоохоронці скерували до суду 20 із цих справ. Вчора біля головного управління поліції 7 клієнтів «Демосу» влаштували пікет.

38 відсотків вчителів та персоналу шкіл Запоріжжя  вакцинувалися на сьогодні. Про це повідомив директор Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Станіслав Романчук. За його словами, понад місяця у навчальних закладах міста працюють мобільні пункти вакцинації. Зокрема, сьогодні - у школі № 15.

 

8 відсотків вчителів та іншого персоналу шкіл Запоріжжя  вакцинувалися. Про це сьогодні повідомив директор Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Станіслав Романчук. За його словами, понад місяця у навчальних закладах міста працюють мобільні пункти вакцинації. Зокрема, сьогодні - у школі № 15. Там робили щеплення персоналу цієї школи та інших навчальних закладів міста вакциною Pfizer.

Інші випуски
Більше відео