Жінки-підприємиці. Тарифи на опалення. Жовта карантинна зона

21 вер. 19:00


Сьогодні у випуску:

В рамках 5-го Українського жіночого конгресу “Лідерство жінок як цінність”, який тривав 15-16 вересня у Києві, відбувся 2-й регіональний діалог в Запоріжжі 16 вересня. Зокрема обговорили роль жінки у різних галузях, політиці, економіці, інноваціях тощо. Тож, чи активно жінки нині започатковують власний бізнес в умовах карантину, і що заважає — говоримо у студії з Тамарою Огородовою — головою правління БФ “Єдність” за майбутнє.

В Україні під час опалювального сезону 2021 – 2022 року тарифи підвищувати не планують, однак ціни на тепло формуються місцевою владою. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Тож який тариф діяти в в цьому опалювальному сезоні — у студії розкаже Віталій Литвиненко - директор департамент житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації.

Дивіться у випуску новин:

Вибух у двоповерховому приватному будинку стався сьогодні у Приморську.

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки у зв’яззку з Ковід-19 запроваджується у Запорізькій області з 23 вересня.

Півстоліття тому, у 1971-році, у Вільнянському районному будинку культури відбувся відкритий судовий процес над 6-ма поліцаями. Їх звинувачували у злочинах проти мирних жителів під час гітлерівської окупації. З нагоди Дня визволення Вільнянська від нацистських загарбників, що відзначили у місті 18 вересня, з двома свідками того судового процесу поспілкувалася журналістка Суспільного Ольга Ларіонова.

Інші випуски
Більше відео