Допомога цивільним. «Жовтий» рівень епіднебезпеки. Гемодіаліз

23 вер. 19:00


Сьогодні у випуску:

З опівночі 23 вересня на території Запорізької області буде встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки. Які обмеження діятимуть для вакцинованих проти Ковід-19 і ні — розкаже Марина Колерова - регіональна координаторка з питань імунізації від Ковід-19.

З 2018 року статус осіб з інвалідністю внаслідок війни, було надано і цивільним особам. За інформацією Міністерства ветеранів України, з того часу лише 148 осіб змогли отримати цей статус. Тож на яку допомогу нині можуть розраховувати цивільні, які постраждали внаслідок ведення воєнних дій — у студії розкаже Наталія Аляб’єва - консультантка проекту “Просування людського виміру безпеки в Україні" ОБСЄ/Бюро з демократичних інститутів і прав людини.

Дивіться у випуску новин:

Поблизу державного медичного університету у Запоріжжі пролунав вибух.

Відділення поштового зв’язку у селі Новопетрівка Запорізького району планують закрити.

Після переведення до приватного гемодіалізного центру трьох пенсіонерів із Хортицького району Запоріжжя, які мають інвалідність, позбавили безоплатного підвезення до медзакладу.

У Запорізькій школі вищої спортивної майстерності замінюють вікна, а також облаштовують фасад.

Початкова школа, дошкільна освіта та спеціалізовані заклади і надалі працюватимуть у звичайному режимі – таке рішення сьогодні ухвалив Уряд.

Інші випуски
Більше відео