Карантинні обмеження: транспорт, підвищення штрафів, праця швидкої

26 жов. 19:00


Сьогодні у випуску.

   Запоріжжя — у “червоній” зоні. Які карантинні обмеження набули чинності у громадському транспорті — говоримо із гостею Світланою Михайловською, начальницею управління патрульної поліції Запорізькій області.

    Додзвонитися до швидкої допомоги! - Наразі лікарі швидкої допомоги працюють у посиленому режимі. З того часу, як Запорізька область перейшла до “червоної” зони, кількість викликів протягом доби зросла у кілька разів. Подробиці розкаже гість студії - Анатолій Сидоренко, голова місцевого осередку незалежної профспілки працівників швидкої допомоги. А про те, як можна пересічним громадянам отримати безоплатно кисневий концентратор - Валентина Варава, членкиня ради волонтерів при Міністерстві оборони України, голова правління ГО “Ініціатива Е+” .

Дивіться в новинах: 

Пожежа на Критому ринку Запоріжжя

Судове засідання у справі щодо звинувачення екскерівника запорізької міліції Володимира Серби у розгоні запорізького Майдану сьогодні відклали через відсутність потерпілої сторони.

Подробиці - у матеріалі журналістів Суспільного. Як триває вакцинація жителів у Гуляйпільській, Малинівській та Воздвижівської територіальних громадах?

 

Інші випуски
Більше відео