Громадський транспорт. ОСББ проти керуючої компанії. Театр | Сьогодні. Головне 

1 лис. 19:00


Від 1 листопада у Запоріжжі обмежується проїзд у громадському транспорті. Проїзд дозволяється пасажирам, що мають сертифікат про щеплення однією чи двома дозами вакцини, негативний ПЛР-тест або експрес-тест на антиген, або довідку про одужання від COVID-19. Детальніше про карантинні обмеження говоримо із в.о. начальника управління транспорту та зв’язку ЗОДА Романом Пісаревим.

Судові позови та погрози за не сплату нарахувань за житлово-комунальні послуги отримують жителі деяких будинків Запоріжжя, що вирішили піти від компанії ”Місто для людей” та створити ОСББ. Зокрема, по вулиці Лахтинській, 19 та Новгородській, 3. Це не поодинокий випадок. Будинків, що мають подібні проблеми у Запоріжжі близько 40-ка. Детальніше говоримо із гостями в студії - Павлом Тодоришиним, бухгалтером ОСББ та Тетяною Гнєдаш, головою ОСББ "Лахтинська 19". Дивіться в новинах:

Як пасажири та водії дотримуються нових правил перевезення в міському транспорті – дізнавались кореспонденти Суспільного.

У Запоріжжі 30 жовтня попрощалися зі старшим солдатом 17-тої

Криворізької окремої танкової бригади Віктором Рачугіним.

Відеоверсію вистави “3032” відтворили на сцені Запорізького обласного академічного театру імені Володимира Магара артисти інклюзивного театру “Рівні можливості”.

Інші випуски
Більше відео