Підсумковий випуск новин | 03.11.2021

3 лис. 12:41


В цьому випуску:

- 99% ліжок для ковідних хворих у Запорізькій області забезпечені киснем. Про це сьогодні повідомив голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух.  За його словами, 95% держслужбовців Запорізької обласної державної адміністрації вакциновані від коронавірусної інфекції. Зокрема, в Чернігівській громаді області щеплені 52% дорослих жителів.

- Акція проти примусової, за словами її учасників, вакцинації від Ковід-19 відбулася сьогодні у Запоріжжі на Майдані Героїв. За підрахунками Суспільного, зібралися майже півтори сотні людей. Учасники акції підписали листа до Верховної Ради України, зокрема, з вимогами «припинити свавілля влади та обмеження пересування людей». Станом на 12 годину було зібрано близько пів сотні підписів. Про це кореспондентам Суспільного повідомила співорганізаторка акції протесту Світлана Яхнюк. Нагадаємо, аналогічні відбулися сьогодні й в інших містах України, зокрема, у Мелітополі, Чернівцях та столиці.

- З ветераном Другої світової війни Іваном Залужним попрощалися сьогодні у Запоріжжі, на Алеї захисників України у парку Металургів. Про журналістам Суспільного розповів заступник військового комісара з морально-психологічного забезпечення Запорізького обласного військового комісаріату Андрій Якунін.

 

Інші випуски
Більше відео