Ліки від ВІЛ/СНІД. Природа агресії: чоловіки як жертви насилля. Сквер Яланського

2 гру. 19:00


Сьогодні у випуску:

Яка профілактика та лікування віл/снід існує та чи можна жити повноцінним життям, якщо виявлений віл позитивний статус, про це, а також про медичні гарантії людям з підозрою, або підтвердженим діагнозом розкажуть сьогодні у нашій студії з Ірина Дорошенко - голова правління БО "Мережа 100 Відсотків Життя. Запоріжжя" та Наталія Шуліка - начальниця управління у Запорізькій області Східного міжрегіонального департаменту НСЗУ.

Ми продовжуємо говорити про різні види та прояви насильства в рамках Міжнародної кампанії "16 днів проти насильства", яка, нагадаю, розпочалася 25 листопада та триватиме до 10 грудня. Сьогодні у студії говоримо про природу походження агресії, її прояви та стереотипи про чоловіків як агресорів, та як жертв насилля. Про все це розкаже Віталій Підлубний - доктор медичних наук, професор кафедри психіатрії ЗДМУ, лікар психотерапевт.

Дивіться у випуску новин:

У пологовому будинку №4 в Запоріжжі перебуває вагітна з діагнозом Ковід-19 і новонароджена дитина з підозрою на цю інфекцію.

Сквер Яланського повернули у власність громади.

Запорізький Апеляційний суд ухвалив, що двоє неповнолітніх дітей колишнього подружжя Володимира та Юлії Груздових повернуться до неї додому.

Гандболісти запорізького “Мотора” здобули перемогу над німецьким клубом “Фленсбург-Хандевіт”.

Інші випуски
Більше відео