30 років ЗСУ: історія родини з Веселого. Військове капеланство. Бал Героїв.

6 гру. 11:39


 

Спецефір до 30-річчя Збройних Сил України. У першій студії гості: Юрій Рубан, голова ради відділення Запорізької міжрегіональної секції Асоціації ветеранів внутрішніх військ та Національної гвардії України військової частини 3029, голова Запорізького обласного відділення Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства, підполковник у відставці та священник Віктор Ткач, капелан НГУ в/ч 3029. Говоримо про ухвалений 30 листопада 2021 р. Закон «Про Службу військового капеланства».

У другій студії - розкажемо історію Інни Рєзнік, яка очолює ветеранську та волонтерську організації у Веселівській громаді, її двоє синів є учасниками бойових дій в зоні проведення АТО/ООС, а донька лікарка-психіатр у Запоріжжі надає психологічну допомогу військовослужбовцям та ветеранам АТО/ООС.

Дивіться в новинах:

30-ту річницю Збройних Сил відзначають сьогодні в Україні. Захід з нагоди свята відбувся в Запорізькому академічному обласному музично-драматичному театрі ім. В. Магара. Військовим вручили грамоти та медалі.

Другий Бал Героїв відбувся у Запорізькій обласній філармонії 4 грудня, напередодні Міжнародного Дня волонтерів та святкування 30-ої річниці Збройних сил України.

День української хустки, який у державі святкуватимуть завтра, 7 грудня, відзначили на площі Маяковського у Запоріжжі 5 грудня.

 

Інші випуски
Більше відео