“Червона” карантинна зона. Доступні ліки. Перевезення пасажирів

7 гру. 19:00


Сьогодні у випуску:

Яка кількість хворих на сьогодні в Запоріжжі та області, чи йде на спад пандемія, та чи готовий регіон до нової хвилі коронавірусної інфекції — говоримо у студії з Мариною Колеровою регіональною координаторкою з питань вакцинації проти Ковід19. Нагадаю, що з 6 грудня, згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 24 листопада, почали діяти додаткові карантинні обмеження, які стосуються «жовтої» та «червоної» карантинних зон.

У 2022 році заплановано розширити програму реімбурсації та включити у перелік ліки проти хвороби Паркінсона, хвороби Альцгеймера, а також для лікування хронічного обструктивного захворювання легень, про це йдеться на сайті НСЗУ. Про підсумки цього року та про нові плани щодо медичних гарантій та доступних ліків говоримо сьогодні з Наталією Шулікою - начальницею Управління у Запорізькій області Східного міжрегіонального департаменту НСЗУ.

Дивіться у випуску новин:

Запорізькі підприємці, які працюють на каскаді фонтанів “Райдуга”, мітингували біля робочих місць з вимогою не переносити 8 їхніх торговельних «точок» на площу Фестивальну.

На будівництві мостів у Запоріжжі відірвався трос та вдарив співробітника підрядної компанії «Онур» - громадянина Туреччини.

Трьом неповнолітнім дівчатам, які побили одноліток у Запоріжжі, повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за статтею «хуліганство» та двом із них - за вимагання.

В Україні з’явилися шахрайські схеми щодо отримання 1000 гривень за два щеплення вакциною проти COVID-19.

Нові правила перевезень у громадському транспорті почали діяти в області.

Інші випуски
Більше відео