Підсумковий випуск новин | 07.12.2021

7 гру. 18:30


В цьому випуску:

- Трьом неповнолітнім дівчатам, які побили одноліток у Запоріжжі, повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за статтею «хуліганство» та двом із них - за вимагання. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції в області Олена Лебединська. За її словами, сталося це 22 листопада на спортивному майданчику 12-ої школи у Шевченківському районі Запоріжжя. На цьому відео, оприлюдненому в Інстаграмі, 15-16 річні дівчата б’ють трьох одноліток та вимагають від них грошей.

- Запоріжанка Ірина Суханова, яку обвинувачують в умисному вбивстві дитини, залишиться під вартою до 8 січня 2022 року. Це ухвалили сьогодні в Запорізькому апеляційному суді.

- Нові правила перевезень у громадському транспорті діють в обласному центрі відучора, 6 грудня. Таке рішення ухвалили на міській позачерговій комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій третього грудня. Згідно з її висновком, у громадському транспорті можна перевозити пасажирів не тільки на сидячих місцях, а й на стоячих – але не більше половини салону.

 

 

Інші випуски
Більше відео