Підліткові сутички: назад у 90-ті? ЦНАП у Василівці. Кризові кімнати для жінок.

13 гру. 19:00


Підліткові сутички: назад у 90-ті? П’ятеро неповнолітніх дівчат побили трьох одноліток у Запоріжжі. Нагадаємо, сталося це 22 листопада на спортивному майданчику 12-ї школи, що у Шевченківському районі Запоріжжя. Відео цієї бійки оприлюднили в Інтернет-мережі, після чого 6 грудня поліція почала з’ясовувати обставини, а 7-го порушила кримінальні справи за статтями «хуліганство» й «вимагання». - Із гостями студії говоримо про те, як оточення впливає на свідомість підлітків, які тенденції наразі спостерігаються в українському суспільстві? У студії: Наталія Сиворакша, начальниця Служби у справах дітей Запорізької міської ради та Анжеліка Поплавська, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри психології ЗНУ.

У Запоріжжі в грудні цього року мають відкрити кризові кімнати для жінок з дітьми. Адреса буде засекреченою для більшості городян, адже в установі надаватимуть прихисток та допомогу жінкам, що потерпають від домашнього насильства. Подробиці розкаже гостя студії - Ірина Куратченко, голова правління об’єднання психологів та психоаналітиків "Взаємодія".

Дивіться в новинах: Чи будують Центр з надання адміністративних послуг у Василівці без дозвільних документів? - Розбиралися кореспонденти Суспільного.

Ліжка для ковідних хворих у Запорізькій області заповнені на 23 відсотки, втім, спостерігається великий рівень смертності.

На острові Хортиця готують до відкриття новорічне містечко.

Інші випуски
Більше відео