Робота “ТатоХабу”. Жіноче підприємництво на прифронтових територіях

16 гру. 19:00


Сьогодні у випуску:

У Запоріжжі запрацював ТатоХаб - це регіональний проект школи батьківства, в рамках якого тренери допомагають боротися із гендерними стереотипами чоловікам. Є і перші підсумки роботи. Власне, яка мета ТатоХабу, та які заходи проводять в рамках проєкту говоримо у студії з тренерами та психологами проєкту “ТатоХабу у Запоріжжі” Іваном Мотильовим та Артемом Пікущенком.

Чи існує жіноче підприємництво на прифронтових територіях, зокрема, у запорізькій області, та чи можемо говорити про розвиток жінок в бізнесі і про приклади успішних історій - говоримо сьогодні в нашій студії з Мадле Тімм експерткою з комунікацій Естонської Ради у справах біженців та Оксаною Дроздовською менеджеркою з комунікації запорізького БФ “Єдність” за майбутнє”.

Дивіться у випуску новин:

30 запоріжців сьогодні звернулися по допомогудо пункту Команди підтримки «Дії» - у їхніх мобільних додатках не підтягувався Ковід-сертифікат.

 

Жителька будинку на вулиці Професора Толока, 24 у Запоріжжі Надія Чекета скаржиться, що в її квартирі надмірна вологість та спека, а на стіні з’явилася велика тріщина.

 

Паперові моделі Кельнського та Реймського соборів у масштабі один до ста створив викладач кафедри дизайну Запорізького національного університету Олександр Брянцев.

Інші випуски
Більше відео