Тисяча за вакцинацію. Гроші за подарунки у школах. | 17.12.2021р

17 гру. 19:00


Як отримати тисячу гривень за вакцинацію та чим допоможе команда підтримки Дії, що розпочала працю у Запоріжжі? До Запоріжжя із моніторинговим візитом приїхали представники мінцифри. У студії говоримо із Мстиславом Баніком, керівником з розвитку електронних послуг міністерства цифрової трансформації України.

Подарунки на свята у школах. Чи законно збирають кошти? Як організувати дитяче свято, аби врахувати інтереси всіх учасників навчального процесу? Мешканці Запоріжжя, донька котрої навчається у ЗОШ № 103, що у Комунарському районі, представниці батьківського комітету порадили не приводити дитину до школи 20 та 24 грудня. У ці дні дітей вітатимуть у класі, а жінка начебто не здає гроші у фонди. Гості студії - Катерина Звєрєва керівниця ГО “Хочу вчитися”, Альона Єгорова, організаторка дитячих свят, колишня вчителька.

Дивіться в новинах:

Сьогодні відбулося судове засідання у справі дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 1 лютого на вулиці Бородинській у Запоріжжі, коли маршрутне таксі врізалося в електроопору.

У Запоріжжі судитимуть чоловіка, який завдав кількох ножових поранень безпритульному псові у Хортицькому районі Запоріжжя.

188 картин та інших витворів запорізького художника Миколи Колядка представлені на виставці в Запорізькому обласному художньому музеї, яку відкрили 16 грудня.

Інші випуски
Більше відео