Додаткова вакцинація проти COVID-19. Бібліотеки Запоріжжя| 15.12.2021р.

15 гру. 19:00


Податок на землю. Хто та скільки платитиме — про це говоритимемо сьогодні у студії. 30 листопада Верховна Рада України ухвалила законопроєкт під номером 5600 щодо зміни в системі оподаткування. Наразі Закон має підписати Президент України. І що зімнеться для сільгоспвиробників, власників земельних ділянок та паїв — говоримо із гостем - Аскадом Ашурбековим, координатором у Запорізькій області Всеукраїнської асоціації громад, директором Агенції регіонального розвитку Запорізької області. Також послухаємо думки представників сільгоспвиробників, аграріїв.

Перетворення запорізьких бібліотек у культурні центри та яка програма у цих закладах запланована до Нового року ? — про це будемо говорити у другій частині програми. У Запоріжжі завершився ремонт у чотирьох міських бібліотеках — дві - у Шевченківському та по одній у Хортицькому та Бородінському мікрорайонах. Про нові можливості говоримо з Іриною Лень, директоркою комунальної установи «Міська публічна бібліотечна система міста Запоріжжя». Дивіться в новинах:

В Україні робитимуть додаткову дозу вакцини проти Ковід-19 для окремої категорії громадян.

Двом представницям одного з туристичних агентств Бердянська повідомили про підозру у підробленні ПЛР-тестів на COVID-19.

Виставка раритетних різдвяних листівок та сучасної графіки, майстер-клас та вогняне шоу. Із запорізької бібліотеки, що розташована по вулиці Гоголя розпочалася серія новорічних заходів у читальнях міста. Детальніше — у сюжеті кореспондентів Суспільного

Інші випуски
Більше відео