Підсумковий випуск новин | 11.02.2022

11 лют. 19:00


В цьому випуску:

- Тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 74 тисяч 430 гривень – такий запобіжний захід обрав Ленінський районний суд 29-річному Івану, якого підозрюють в наїзді на двох неповнолітніх дівчат на острові Хортиця у Запоріжжі.

-144 людини пройшли лікування на лінійному прискорювачі Запорізького регіонального протипухлинного центру протягом 2021 року. Про це Суспільному повідомив директор центру Михайло Єсаянц. Нагадаємо, торік 9 червня  у протипухлинному центрі відбувся перший запуск прискорювача. Його придбали за кошти державного фонду регіонального розвитку, обласного та  міського бюджетів вартістю у  - 64 мільйони 850 тисяч гривень.

 - Під час будівництва вітроелектростанції пошкодили земельні ділянки людей - поскаржились Суспільному жителі сіл Шелюги та Мала Тернівка Мелітопольського району. Кажуть: будівництво вітро електропарку зупинилось, а на паях залишились земельні насипи. Аби розібратися в ситуації, знімальна група поїхала до Якимівської територіальної громади.  - 5-ту добу немає газу у 25-ти квартирах будинку № 157-А по вулиці Чарівній  міста Запоріжжя. Без газопостачання – 5 стояків. Про відключення людей не попередили. Не пояснили й причину - розповіли Суспільному місцеві жителі. За їхніми словами, через борги мешканців окремих квартир, без газу залишились і ті, хто сплачує вчасно. Журналісти Суспільного звернулись за роз’ясненнями до служби “Запоріжгаз”. -Близько 50 робіт київського художника Закентія Горобйова презентували на персональній виставці «Метод Пошуку» у Запоріжжі

Інші випуски
Більше відео