Військова служба. Соціальні виплати та пенсії

18 кві. 12:17


Сьогодні у випуску: 

Згідно з Указом Президента №69/2022 від 24 лютого 2022 року, мобілізація триває по всій території України.  Призов військовослужбовців відбуватиметься протягом 90 днів з дня набрання чинності документа. Також за  інформацією Генерального штабу Збройних Сил України від 7 квітня, у 2022 році не проводитиметься весняний призов на строкову військову службу до Збройних Сил та інших військових формувань, згідно з Указом  Президента України №231/2022 “Про внесення змін до Положення про проходження громадянами України військової  служби у Збройних Силах України”. 

Про це детальніше у студії розкаже Андрій Якунін заступник начальника  обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з морально-психологічного забезпечення.

Яким чином під час війни нараховують пенсії та соціальні виплати, як їх можна отримати, та чи є можливість їх отримувати на  тимчасово окупованих територіях нашої області — про це говоримо у студії з Ольгою  Яковлевою заступницею директора запорізького місцевого Центру з надання безоплатної вторинної правової  допомоги.

Інші випуски
Більше відео