Обстріл села Приморське, нові перепустки для бердянців | Новини | 15.05.2023

15 тра. 5:10


Одна людина загинула, ще п’ятеро дістали поранень. Ворог обстріляв село Приморське, Василівського району; оформлювати нові перепустки для переміщення жителів Бердянська та сусідніх населених пунктів змушують російські військові; він розміновує дорогу піхоті та навчає військових долати смертельні пастки – історія бійця на позивний «Ювелір»; на розбитих ящиках, віконних рамах та понівечених дверях малює картини доброволець чеченського миротворчого  батальйону імені Шейха Мансура.

Останні новини Запорізької області – в дайджесті Суспільного.

Детальніше про новини у випуску:

0:57 – 1:56 Одна людина загинула, дитину ушпиталили: обстріляли село Приморське.

1:56 – 2:33 «Били з важкого озброєння»: ситуація в Гуляйполі.

2:33 – 3:42 Оформлювати нові перепустки для переміщення жителів Бердянська та сусідніх населених пунктів змушують російські військові.

3:42 – 7:09 До повномасштабного вторгнення, не мав жодного відношення до військової справи, нині він сапер-інструктор.

7:09 – 10:25 Від початку повномасштабної війни бригади швидкої допомоги запорізького Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф виїжджають на допомогу травмованим внаслідок обстрілів по місту й області.

10:25 – 12:32 «Люксембург, Люксембург». У Запоріжжі відбулася зустріч творців фільму з глядачами.

12:32 – 14:55 На розбитих ящиках, віконних рамах та понівечених дверях малює картини доброволець чеченського миротворчого  батальйону імені Шейха Мансура Володимир Безрукий.

 

Інші випуски
Більше відео