Футзальний клуб «АРПИ Запоріжжя» не буде виступати у новому сезоні в екстра-лізі

16:31, 16 сер. 2019
 
Футзальний клуб «АРПИ Запоріжжя» не буде виступати у новому сезоні в екстра-лізі

Тим не менше, підлеглі Ігоря Москвичова продовжують підготовку до нового сезону. У розпорядженні головного тренера команди 22 виконавці. Колектив проводить одноразові тренування на базі домашньої ігрової арени у палаці спорту «ЗАБ».

 

- "Ситуація у нас дуже складна. Як такого настрою немає. Я бачу по хлопцям на тренуваннях, що важко ми тренуємося. Тому що у вищій лізі нас не буде. Чекаємо результату від наших чиновників, може команда буде грати в першій лізі. Дуже сподіваємося на це і чекаємо цього, щоб хоча б в перший лізі пограти" - каже гравець футзальної команди «АРПИ Запоріжжя» Олександр Оліщук.

- "Доля команди на даний момент ще не відома. Ми все літо готувалися до участі в екстра-лізі, але на даний момент ми не змогли підтвердити свою участь. Тому, далі ми ведемо підготовку команди до участі в першій лізі. На даний момент, у нас на 90-95% буде складатися з наших запорізьких вихованців. команда фінансується тільки з обласного бюджету. Але цих фінансів досить мало. Навіть для участі в першій лізі. Тому, керівництво команди знаходить можливості для продовження існування команди" - говорить головний тренер футзальної команди «АРПИ Запоріжжя»  Ігор Москвичов.