Двоє травмованих жінок залишаються у лікарні після дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора

16:52, 10 жов. 2019
 
Двоє травмованих жінок залишаються у лікарні після дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора

   Двоє травмованих жінок залишаються у лікарні після дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора, 9 жовтня, на перетині вулиць Істоміна та Зоряної у Запоріжжі. 

    Восьмеро травмованих та водій у результаті вчорашньої аварії на перехресті вулиць Істоміна та Зоряної у Запоріжжі, були доставлені до Міської багатопрофільної клінічної лікарні №9. Про це сьогодні кореспондентам Суспільного повідомив головний лікар медичної установи Кирило Нерянов. Інших двох пасажирів доставили до 5 міської лікарні.

     "Надійшло 8 осіб. Всі отримали медичну допомогу. У повному обсязі. Все, що від нас залежить, ми зробимо" - наголосив головний лікар багатопрофільної клінічної лікарні №9 Кирило Нерянов.

     Водій, який був доставлений до 9 міської лікарні самостійно залишив лікарню та намагався зникнути. Поліцейські встановили його місце знаходження й затримали, повідомила речниця Нацполіції в області Катерина Людвкі. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 9 жовтня близько 14:20. Нині поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи дорожньо-транспортної пригоди, із проханням звернутись за телефоном (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.

   За словами начальника управління транспорту та зв’язку Запорізької міської ради Олександра Власюка раніше фірма-перевізник чи сам водій не мали конфліктних ситуацій та в ДТП не потрапляли.