52 багатоповерхівки Хортицького району залишилися без газу

17:56, 20 лют. 2019
 
52 багатоповерхівки Хортицького району залишилися без газу

    В Хортицькому районі Запоріжжя частково відновили газопостачання. Про це журналістам Суспільного повідомила речниця ПАТ «Запоріжгаз» Наталя Гринь. Нагадаємо, вчора 52 багатоповерхівки Хортицького району залишилися без газу через аварію. Причина якої і досі не встановлена. 

    Нині фахівці «Запоріжгазу» з‘ясовують причини аварії. За словами речниці «Запоріжгазу» Наталі Гринь своєчасно спрацювала автоматика газорегуляторних пунктів, тим самим запобігла витоку газу. Поки сказати точно, коли повністю відновлять подачу газу в компанії сказати не можуть.

 

    "На даний момент перевіряється вся система і вже паралельно йде запуск газу. Сьогодні після обіду він розпочався. Орієнтовно це продовжиться до кінця тижня, тобто десь до п‘ятниці до вечора всі люди повинні бути з газом. У зв‘язку з цим хотілося б звернутись до людей з таким моментом: коли у них зникає газ, необхідно перекрити газовий кран, який знаходиться в районі газової плити і забезпечити вільний доступ до газових приладів співробітникам нашої компанії" - речниця ПАТ "Запоріжгаз" Наталя Гринь.