У Комунарському районному суді перенесли засідання щодо права власності на квартиру по вулиці Чумаченка

17:56, 23 кві. 2019
 
У Комунарському районному суді перенесли засідання щодо права власності на квартиру по вулиці Чумаченка

 У Комунарському районному суді перенесли засідання щодо права власності на квартиру по вулиці Чумаченка, де нещодавно під час візиту колекторів помер чоловік. Цю справу повернули з Апеляційного суду.

Засідання мало бути підготовчим, проте через неявку двох представників від сторони відповідача, вести справу далі було неможливо.  До зали прийшли двоє – адвокат позивача та представник приватного нотаріуса Морозової, який попросив суд та нашу знімальну групу його не знімати. Наступне судове засідання відбудеться 21 травня. 

 Нагадаємо, під час візиту колекторів 29-го лютого у власній  квартирі помер чоловік. Четверо людей намагалися виселити з помешкання подружжя у Комунарському районі  за кредитні борги сина. Під час розмови у господаря не витримало серце. Це вже друга спроба виселити подружжя, доки їхній син – власник квартири, на заробітках за кордоном. Максимови більше року судяться за право власності. Бо у 2008-ому один із банків, в якому брали валютний кредит – збанкротував, і його активи разом з боргами - перекупили.