У запорізькому Палаці спорту «Юність» завершився чемпіонат України з вільної боротьби серед молодших юнаків та дівчат

16:54, 24 тра. 2019
 
У запорізькому Палаці спорту «Юність» завершився чемпіонат України з вільної боротьби серед молодших юнаків та дівчат

У ході триденної боротьби нагороди розіграли у майже чотирьох десятках вагових категорій та командній першості. 

В заключний день чемпіонату порадував місцевих вболівальників учень місцевого спортивного інтернату Михайло Дихтимиров. У фіналі вагової категорії 75 кілограмів запорізький борець впорався із супротивом киянина Ярослава Черненка. Тим самим Михайло підтвердив звання сильнішого в Україні серед спортсменів свого віку.

- "Всі поєдинки перед фіналом я пройшов без напруги. Але у головній сутичці було важко. Суперник рухливий. Постійно працював на швидкості. Отже, тепер складний етап тренувальних зборів до Європи. Спробую підійти до цих змагань у найкращій готовності" - говорить чемпіон України з вільної боротьби серед молодших юнаків Михайло Дихтимиров.

Завдяки золоту Дихтимирова та ще одного господаря чемпіонату Давида Безкутського запорізька команда юнаків у командній боротьбі зуміла пробитись до трійки призерів.

- "Команда запорізької області дуже яскраво виступила. Ми здобули друге командне місце, у нас є два чемпіони. Це вже готові учасники чемпіонату Європи. Ми будемо усіма силами проводити якісну підготовку. Для того аби повторити цей результат на чемпіонаті Європи. Ми хочемо перемогти чемпіонат Європи і я вважаю, що у нас це получиться. Так як, Михайло Дихтимиров, який сьогодні переміг у ваговій категорії 75 кілограмів – переміг всіх своїх суперників з великою перевагою з різницею у 10:0 з рахунком" - розповідає головний суддя змагань Андрій Муштай.