Громадська ініціатива «Фонд інноваційних проектів» наводить лад в ОСББ

16:58, 25 тра. 2019
 
Громадська ініціатива «Фонд інноваційних проектів» наводить лад в ОСББ

Навести лад на своєму подвір’ї запоріжцям пропонує громадська ініціатива «Фонд інноваційних проектів». Її голова Дмитро Данченко живе  не в Україні, але регулярно приїздить до рідного міста Запоріжжя. Допомогли в облаштуванні прибудинкової території кільком ініціативним групам мешканців. Зокрема, за адресою Цитрусова, 6 у Шевченківському районі. 

"Ми з цим будинком працюємо рівно рік. Працюємо з липня 2018 року. Цей будинок в комунальній власності був. Птім він був при мрії, яка виграла конкурс, коли у нас в місті був конкурс голів. Ну і за рік, що в жекі вони були, що в нашому місті – нічого, ніяких змін не було у людей. Потім вони все ж таки вирішили зробити ОСББ за нашим проханням", - говорить голова будинку, компанія «РЕМ» Валентина Филипенко.

 "Повністю електрифікували електрощитові, реконструювали. Це набільш болюче питання було. Ми коли зайшли туди, то повністю сфотографували усі комунікації і розподільні коробки на кожному поверсі. Це були застарілі пробки і подібне. Зараз усюди стоїть автоматика. Обленерго прийняло щитову з відзнакою. Тепер накопичуємо кошти на дах", - говорить голова ОСББ «Цитрусова 6» Віктор Титов.

"Це вже третя редакція цього челенджу соціального, який називається «Мій затишний двір». Його ідея в тому щоб зв’язуватися з активними громадянами в дворах, де є бажання, щось зробити своїми силами. Перед кожною акцією я зустрічаюсь з активом кожного будинку, як я сказав, що це вже третя редакція і ми обговорюємо власне, хто що приносить, хто що придбає, хто що покупає", - говорить засновник міжнародного фонду «Фонд інноваційних проектів» Данченко Дмитро. 

 

Громадський діяч Дмитро Данченко планує й надалі проводити подібні акції.