Костянтин Бриль подякував депутатам за співпрацю

13:53, 12 чер. 2019
 
Костянтин Бриль подякував депутатам за співпрацю

Указом Президента України від 11 червня Костянтина Бриля звільнено з посади голови Запорізької облдержадміністрації у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України. Про це повідомив голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак на 29-ій сесії 7-го скликання, що розпочала свою роботу сьогодні,12 червня. Звільнений з посади голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль подякував депутатам за співпрацю:

"Хочу подякувати всім своїм підлеглим за злагоджену роботу. За періоди 15-го16-го років, коли було дуже важко. Ми приймали,, можливо, нестандартні рішення, але країна була в нестандартній ситуації – політична криза, економічна, але формувались ті еліти, які не дали зробити із Запоріжжя ЗНР. Я хочу подякувати всім, хто мав до цього велику увагу. Хочу подякувати великим підприємствам – і «Запоріжсталі», і «Мотор-Січі», які за рахунок Фонду оборони допомагали нашим військовим. Ми пам’ятаємо ті блок-пости, і ті буремні часи, коли ми працювали. Час покаже, він кращий ідентифікатор, покаже, хто що зробив, і хто що ще зробить. Я думаю, що Ела Валеріївна – це той гідний вибір Президента, щоб виконувати обов’язки, для того, щоб ці реформи не згормились."

Указом Президента України тимчасовою виконуючою обов’язки голови Запорізької облдержадміністрації призначено першу заступницю Еллу Слепян – оголосив під час сесії Григорій Самардак. Після обговорення поточних питань  Григорій Самардак закрив засідання сесії Запорізької обласної ради 7-го скликання.