Нові подробиці побиття пасажира в запорізькій маршрутці (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

17:14, 14 чер. 2019
 
Нові подробиці побиття пасажира в запорізькій маршрутці (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Вчора 13 червня у Запоріжжі близько 16 години сталася сутичка між водієм маршрутного таксі №80 і пасажиром. За словами пастора однієї із запорізьких церков Андрія Ярмохіна, який разом із дружиною їхав у цьому мікроавтобусі, він зробив зауваження маршрутнику за те, що в салоні із радіо лунають новини про досягнення президента Росії Володимира Путіна.

Разом із дружиною у маршрутному таксі №80 їхав пастор Андрій Ярмохін. За його словами, почувши із радіоприймача російські новини, зокрема про досягнення президента Росії Володимира Путіна, він  попрохав водія вимкнути радіоприймач.

За коментарем щодо події наші кореспонденти звернулись до начальника управління транспортного забезпечення і зв’язку Запорізької міської ради Олександра Власюка:

"Я вже займаюся цим ділом. Я дав доручення, але поки я не отримаю офіційну відповідь із поліції, кваліфікації дій, я не буду нічого коментувати, я наказав проводити службову перевірку з цього питання. Поки крапка на цьому "

Відразу після інциденту Андрій Ярмохін звернувся із заявою про побиття до Олександрівського районного відділення поліції. Сьогодні інцедент прокоментувала речниця Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Катерина Людвік:

"Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ст. 125 ККУ: умисне легке тілесне ушкодження. Триває досудове розслідування".