Чоловіча та жіноча волейбольні збірні України завершили свої виступи у «Золотій Євролізі 2019»

16:38, 17 чер. 2019
 
Чоловіча та жіноча волейбольні збірні України завершили свої виступи у «Золотій Євролізі 2019»

Дівчата 15 червня програли на виїзді волейболісткам Словаччини 1:3 та у підсумку зайняли друге місце у своїй групі. Цей результат не дозволив нашій команді пробитись до «Фіналу чотирьох».

Для команди Угіса Крастіньша заключна гра у груповому турнірі мала також вирішальне значення. У разі перемоги над білорусами із результатами 3:0 або 3:1 українці ставали переможцями квартету. Зустріч у місцевому Палаці спорту «Юність» гості розпочали впевнено та виграли стартовий сет – 25:23. У другому українцям вдалося повернути інтригу і зрівняти рахунок за партіями 25:23. За господарями залишилась і наступна партія – 25:22, проте у наступній, вирішальній, збірна Білорусі не залишила шансів «жовто-синім» на сприятливий підсумок – 25:23. 2:2 за партіями і скорочений сет став формальністю. Збірна України виграла зустріч 3:2, але у підсумковій розкладці залишилась на другій сходинці у групі.  


 Чоловіча національна збірна після відпустки збереться 1 серпня. «Жовто-сині» розпочнуть підготовку до майбутнього чемпіонату Європи. Континентальний форум за участю збірної України відбудеться у вересні. Компанію нашій дружині складуть команди - Нідерландів, Польщі, Чехії, Естонії та Чорногорії.