В Запоріжжі на поліграфі тестували кандидата у народні депутати

13:39, 1 лип. 2019
 
В Запоріжжі на поліграфі тестували кандидата у народні депутати

   Пройти тест на детекторі брехні першим зголосився кандидат у народні депутати по 74-му виборчому округувід партії «Патріот» Юрій Копішинський. За словами ініціатора акції - запорізького журналіста Юрія Хохлова, подібний експеримент в жодному місті України раніше не проводили.

- "Мені не доводиться хвилюватися. Питання, які мені поставлять - вони мені відомі. Про корупцію, наприклад. Яка корупція? Я чесна людина. Більше 20 років, я керував кінним театром «Запорізькі козаки». Тепер я керую невеликою, але сильною в технічнооснащеному плані групою запорізьких козаків. Ми працюємо на етнографічному комплексі «Запорізька Січ». Моє завдання - я хочу, щоб Запоріжжя стало туристичною Меккою, щоб сюди приїхали мільйони людей" - говорить кандидат у народні депутати Юрій Копішинський.

- "Звернення було у ФБ до усіх кандидатів у нардепи по м. Запоріжжя. Запропонував їм пройти детектор брехні.  Щоб вони відверто відповіли на питання: Де взяли гроші на передвиборчу кампанію?, чи займалися корупцією?, чи брали участь у якихось схемах? Я думаю, що всі мешканці Запоріжжя хочуть почути ці відповіді" - зазначає ініціатор акції, запорізький журналіст Юрій Хохлов.

Тестування триватиме протягом двох годин.  За словами експерта-поліграфолога Олени Клименко, на його результати впливають прискорене серцебиття та пульс.

- "Поліграф - пристрій, який зчитує з людини псіхофізіологічні реакції. За допомогою пред’явлення стимулів. Стимули - це ті питання, які я ставлю. На кожне питання тіло людини реагує і відбувається зміна в фізіології людини. Це дозволяє зробити висновок: каже він правду чи бреше" - каже експерт-поліграфолог Олена Клименко.

 

Повна інформація про виборчий процес у Запорізькій області тут - https://www.facebook.com/258850111286406/posts/684081435429936/

Підпишіться на нас у Telegram - t.me/suspilnezp
Ми в Instagram - www.instagram.com/suspilne_zp
Вподобайте нашу сторінку на Fаcebook - UA: Запоріжжя