У Запоріжжі перекриття перехрестя проспектів Металургів та Соборного викликало транспортний колапс

7:21, 15 сер. 2019
 
У Запоріжжі перекриття перехрестя проспектів Металургів та Соборного викликало транспортний колапс

Водії та пішоходи не можуть зорієнтуватися, яким чином здійснюється рух. 

Нагадаємо, на цій ділянці розпочали ремонт зливневої каналізації, тому із самого ранку перекрили рух по правій смузі, починаючи від перехрестя вулиці Незалежної України і Металургів до перехрестя Металургів та Соборного і далі, до перехрестя Соборний-Добролюбова.
Маршрутні автобуси та таксі рухаються в об’їзд. Транспорт, який йде із Заводського району та від БК Алюмінієвого заводу, з Металургів повертає на Рекордну, далі на Добролюбова, і звідти виїздить на проспект. Муніципальні автобуси 29-го маршруту, через великі габарити, рухаються по Рекордній на Портову, і на площі Запорізькій виїздять на проспект Соборний. У зворотному напрямку рух міського транспорту поки що залишається без змін.
Зміни торкнулись руху легкових автівок – на перехресті Соборного та Металургів регулювальник завертає ліворуч машини, що рухаються зі сторони 12 квітня. Ділянку центрального проспекту від Металургів до Добролюбова легковий транспорт має об’їздити через вулицю Богдана Хмельницького. По лівій смузі центрального проспекту одну з трьох смуг поки що виділили для маршрутних таксі, що рухаються в напрямку перекритої правої сторони, аби не спричиняти незручностей людям, що користуються громадським транспортом.
На перекритій ділянці проспектів наразі тривають підготовчі роботи – підрядники збирають дерев’яні каркаси для загороджень. Краном встановили бетонні блоки та переносний будиночок для робітників. Коли почнеться проведення безпосередньо ремонтних робіт – поки що не уточнюється.