Всесвітній марш «За клімат» підтримали сьогодні у двох українських містах: Києві та Запоріжжі

18:28, 20 вер. 2019
 
Всесвітній  марш «За клімат» підтримали сьогодні у двох українських містах: Києві та Запоріжжі

   Всесвітній  марш «За клімат» підтримали сьогодні у двох українських містах: Києві та Запоріжжі.  До акції у Запоріжжі долучилися два десятки містян, волонтерів та еко-активстів, які зібралися біля міської ради. Мета - нагади про найбільшу екологічну загрозу – зміну клімату - та змусити місцеву владу діяти.

 

   "У нас є вимоги. Використання фільтрів  у промислових підприємствах.  Є міжнародні вимоги  щодо переходу на відновлювальні ресурси" - зазначив організатор маршу Денис Тарасов.

   "У мене ось такі плакати є. Я прийшла тому, що мені страшно за те, що скоро наша планета стане нічим. Я дуже переживаю за це. Потрібно змінити думку людей, щоб вони зрозуміли, що пластик краще не використовувати. Зміни потрібно. В першу чергу психологічні" - висловилась учасниця акції «За клімат» Наталя Мавродій.  

   "У Сіднеї вийшли 800 тисяч людей на цей марш. Проблема глобальна вона стосується не тільки України. Ми в новинах щодня бачимо які відбуваються катаклізми , як змінюється температурний режим" - зазначив організатор маршу Денис Тарасов.