Гандболісти запорізького «Мотора» 29 жовтня у Палаці спорту «Юність» провели стартовий поєдинок другого кола групового етапу розіграшу СЕХА-ліги

12:31, 30 жов. 2019
 
Гандболісти запорізького «Мотора» 29 жовтня у Палаці спорту «Юність» провели стартовий поєдинок другого кола групового етапу розіграшу СЕХА-ліги

В гостях у чинного чемпіона України побував найсильніший клуб Словаччини – «Татран».

Господарі одразу задали переможний тон грі та дозволили забити гостям тільки на 7 хвилині. До цього у воротах «Татрана», які захищав екс-українець Ігор Чуприна, запоріжці відзначились трьома забитими м’ячами. Далі гравці словацького чемпіона трохи вирівняли зустріч, але «Мотор», до завершення першої половини матчу, контролював перебіг подій у грі.
На перерву підлеглі Миколи Степанця пішли в якості лідерів – 13:10, але після «Татран» відновив інтригу.

- "Ми погано почали другий тайм. Дозволили суперникам довести рахунок до нічийного. Але цьому є своєрідне пояснення. У нас багато гравців буквально за день до цієї гри повернулись з розташування збірних. Ми навіть не заявляли росіян, які після подорожі до Аргентини так і не зуміли відновитись. Українці також мали складний виїзд до Тунісу. Звідти була важка дорога додому, отже, зрозуміло, що хлопці дуже втомились" - розповідає головний тренер гандбольного клубу «Мотор» Микола Степанець.

Змінити перебіг матчу словаки не змогли. «Мотор» знову вийшов уперед та завдяки грі свого воротаря Геннадія Комка, діям у захисті та контратакам, довів матч до перемоги – 29:23. Таким чином «Мотор» продублював попередній успіх стартового туру СЕХА-ліги, коли запоріжці на виїзді також відібрали очки у команди дворазового Олімпійського чемпіона Славко Голужи.

- "Змінити перебіг матчу словаки не змогли. «Мотор» знову вийшов уперед та завдяки грі свого воротаря Геннадія Комка, діям у захисті та контратакам, довів матч до перемоги – 29:23. Таким чином «Мотор» продублював попередній успіх стартового туру СЕХА-ліги, коли запоріжці на виїзді також відібрали очки у команди дворазового Олімпійського чемпіона Славко Голужи" - каже головний тренер гандбольного клубу «Татран» (Словакія) Славко Голужа.

- "Мотор» показав дуже гарну гру у контратаці. Вони забили нам мабуть 10 голів завдяки цьому. Вони використали свої можливості максимально. Отже, хочу побажати тепер запоріжцям успіхів у наступних матчах Ліги чемпіонів" - говорить воротар гандбольної команди «Татран» (Словаччина) Ігор Чуприна.

«Мотор» продовжує очолювати свою групу, але найближчий переслідувач запоріжців – македонський «Вардар» - має гру у запасі. 3 листопада «Мотор», у рамках Ліги чемпіонів, прийматиме срібного призера минулого чемпіонату Німеччини – «Кіль».