Форум Лідерів думок відбувся сьогодні у Запоріжжі

16:32, 2 лис. 2019
 
Форум Лідерів думок відбувся сьогодні у Запоріжжі

  Форум Лідерів думок відбувся сьогодні у Запоріжжі. Навчитись блогерській діяльності, налагодити взаємодію бізнесу та громадських організацій – основна тематика форуму. Серед спікерів – відомі блогери, представники бізнесу та громадські діячі.

 Директор Академії відеоблогінгу В‘ячеслав Поліновський розповів відвідувачам форуму, як поєднати відео-блогерську діяльність та бізнес і як зробити свій проект на просторах Ютубу успішним:

    "Якщо ваш канал правильно оформлений, правильно оптимізоване відео і сам контент, то вас будуть знаходити. І Ютуб також буде вас трошки підіймати по цьому контенту. Насправді, бізнесу дуже мало на Ютубі. Взагалі, за статистикою, в Україні є тільки 16 каналів, які розповідають про бізнес. Офіційних каналів самих брендів немає. Мало, точніше. Тільки 242, як я показував. Це за останньою статистикою, може, трохи змінилася. Це повністю відкрите поле, по-перше, як я вже казав, 55% людей дивляться Ютуб щоденно. Якщо бізнес не викладає про себе ніякої інформації: про його послуги, товари і таке інше – про нього ніхто не дізнається. Насправді, прикро, коли я як бізнес створюю якусь послугу, як громадська організація, яка займається послугами для населення, і про мене ніхто не знає, тому що мене неможливо знайти. Все  ж таки, Ютуб – це пошукова платформа номер два, після Гуглу".

 Неофіційне Міністерство об‘єднання громадських організацій продемонструвало на форумі спільний проект запорізьких громадських діячів.

    "Наша локація Міністерства ОГО представляє екскурсію містом майбутнього. Це Запоріжжя версії 2030 року – всі мрії наших організацій стали реальністю. Де люди мають рівні права, де дівчата мають рівну оплату з хлопцями, де є вело доріжки, де є крута неформальна освіта підлітків та молоді, де є чисте повітря, яким приємно дихати, де є круті молоді люди, де є продвинуте старше покоління, де є місто в якому хочеться бути і з якого не хочеться їхати за кордон. Наша кінцева мета познайомити жителів міста з тим, яким може бути взаємодія з громадськими організаціями. Показати, що круто дружити з бізнесом, що круто дружити з блогерами і класно бути активістами" - каже координаторка «Міністерства ОГО» Ольга Мішевська.

 Про свою діяльність на форумі розповіли представники благодійного фонду «Імпульс UA».

    "Представляємо діяльність нашого фонду, нашу діяльність у сфері неформальної освіти для дітей та молоді, один з наших ключових проектів «Ліга успіху». Про який ми сьогодні будемо розказувати з великої сцени, а також ми робимо невелике промо нашого проекту, який ми називаємо «Анти-булінг». Цей проект спрямований на подолання булінгу у шкільному середовищі. Надзвичайно приємно, що ця ініціатива втілюється за допомогою наших підопічних, які самі її запропонували. І ось сьогодні на форумі вони розказують про свою ініціативу, а також шукають однодумців, шукають підтримку серед тих, хто хотів би долучитися до цієї ініціативи" - розповів директор благодійного фонду «Імпульс UA» Микола Колодяжний. 

 В Україні це перший захід, який поєднує представників бізнесу, громадських діячів та блогерів. В разі успіху, він стане традиційним для Запоріжжя – говорять організатори.