Луганська «Зоря» впевнено обіграла дебютантів української Прем’єр –Ліги - команду «Колос» з селища Ковалівка

13:30, 11 лис. 2019
 
Луганська «Зоря» впевнено обіграла дебютантів української Прем’єр –Ліги - команду «Колос» з селища Ковалівка

Матч відбувся  вчора, 10 листопада на запорізькому стадіоні «Славутич-Арена».

 

На початку зустрічі гості провели декілька атак, проте безрезультативних. Рахунок відкрили луганчани на 31 хвилині. У другому таймі обидві команди пришвидшили темп гри. «Колос» зробив кілька спроб відігратися, проте результату це не принесло. Гості навіть не реалізували пенальті – голкіпер «Зорі» Микита Шевченко впорався з потужним ударом суперників. До всіх проблем команди Руслана Костишина додалися два видалення, які практично позбавили «Колос» шансів наочки. Натомість луганчани зуміли подвоїти перевагу. Під завісу матчу Владислав Кочергін з передачі Богдана Лєднєвазабив другий гол. Рахунок зустрічі 2:0 на користь «чорно-білих».

- "Після яскравих ігор, коли видно відразу, що ми добре входимо в гру і забиваємо, зараз була дуже нервова зустріч. Команда суперника, яка має п’ять поразок поспіль, їм потрібно показувати реакцію. Ми розуміли, що вийдуть хлопці, які гратимуть проти м’яча дуже агресивно. Зараз була така гра, ще раз кажу, при 1:0, у них на одного менше, пенальті в наші ворота. Дуже нервова гра вийшла. Добре те, що добре закінчується. Але  я більше радий результату, ніж нашій грі" - говорить головний тренер  футбольного клубу «Зоря» Віктор Скрипник.

- "Ми дуже достойно виглядили в плані якості гри. Удев’ятьох було дуже важко грати. Але все одно ми бігли вперед і хотіли відігратися. 1:0 або 2:0 - вже різниці не було. Просто хочу захистити своїх хлопців. Ми сільська команда" - каже головний тренер футбольного клубу «Колос» Руслан Костишин.

Після вчорашньої перемоги команда Віктора Скрипника має у своєму активі 28 очок, що вивело їх на другу сходинку турнірної таблиці. Попереду - двотижнева пауза. На ряд гравців Зорічекає виїзд до збірних України: національну і молодіжну. Наступний матч луганчан в чемпіонаті України запланований на 23 листопада - гратимуть в гостях проти «Олександрії».